Prijava u sustavRegistracija
Smještaj na moru Apartmani, sobe, studio apartmani Istra Kvarner Sjeverna Dalmacija Srednja Dalmacija Južna Dalmacija Besplatno oglašavanje smještaja

Current language / Trenutni jezik:

  • Croatian / Hrvatski

Available languages / Dostupni jezici:

Pronađite i ovo ljeto idealan smještaj na moru...
Posebna ponuda kredita za iznajmljivače apartmana

Besplatno oglašavanje apartmana i privatnog smještaja

Tko može oglašavati smještaj?

Na oglašavanje smještaja imaju pravo sve pravne i fizičke osobe. Sve što je potrebno je registrirati se u tri jednostavna koraka, te možete odmah započeti s kreiranjem svojih objekata i smještajnih jedinica.

Cijene oglašavanja smještaja

Oglašavanje privatnog smještaja je besplatno i bez bilo kakvih naknada za kontakt i slično, jer je kontak izravan. Nakon registracije dobit ćete pristup svom računu preko kojega možete dodavati i administrirati svoje oglase i kontakt informacije.

Prava i ograničenja

Nakon što kreirate svoj korisnički račun imate pravo dodati maksimalno 10 oglasa (objekata), zatim možete postaviti najviše 50 fotografija po korisničkom računu bez obzira koliko ste objekata dodali, te maksimalno 3 video isječka po objektu. Naravno, ukoliko se pokaže potreba, moguće je proširiti sva postojeća ograničenja.

Vaša prava i mogućnosti prilikom oglašavanja smještaja. Dakle, svom računu možete pristupiti bilo kada i sa bilo kojeg računala povezanog na Internet. Imate potpunu kontrolu i mogućnost administriranja svih podataka vezanih za Vaše oglase (svaka promjena je trenutno vidljiva nakon što je spremite), a podaci koje možete upisivati su sljedeći: naziv objekta, kategorija, površina objekta i okoline, opis objekta, dodatne obavijesti i napomene, napomene za dolazak, odlazak, te plaćanje, web stranica objekta, udaljenosti od objekta do ključnih mjesta, fotografije, video isječci (samo sa Youtube-a i to maks. 3 po objektu, ne da Vas ograničimo već samo da se nebi narušio vizualni prikaz oglasa posjetitelju). Svakom objektu možete dodati i velik broj smještajnih jedinica koje također možete administrirati svaku pojedinačno, te još mnogo više. S vremenom ćemo dodavati i nove funkcionalnosti, zato predlažemo Vam da se registrirate i isprobate besplatno oglašavanje smještaja.

Višejezično oglašavanje

Za sada smo još u razvoju sa stranicom, tako da je trenutno moguće oglašavati jedino u katalogu na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, ali radimo na širenju kataloga na što više jezika.

Pitanja i odgovori

Ukoliko imate bilo koje drugo pitanje ili nedoumicu, obratite nam se preko kontakt obrasca na našoj stranici.

Statistika i posjećenost

Ukoliko i dalje niste sigurni želite li se besplatno oglašavati na našoj stranici, možda Vas ova brojka uvjeri. Ove godine je do sada stranicu posjetilo preko 17.000 posjetitelja sa ukupno preko 67.000 prikaza stranica, a svim posjetiteljima su odmah dostipni svi Vaši upisani podaci za kontakt (telefon, mobitel, e-mail, adresa...), bez plaćanja provizije ili bilo kakve naknade.

Prošla godina je završena sa sljedećim brojkama: preko 36.000 posjetitelja sa ukupno preko 178.000 prikaza stranica.

Registracija

Registracija je besplatna i provodi se u tri jednostavna koraka. Za registraciju Vam je potrebna važeća e-mail adresa. Registrirati se možete klikom na link "Novi sam korisnik" koji se nalazi pri vrhu ove stranice ili ovdje:

Podržite rad stranice

Ako ste već registrirani i zadovoljni ste besplatnim oglašavanjem smještaja na moru ili Vam se jednostavno sviđa stranica za besplatno oglašavanje smještaja i izravan kontakt sa vlasnikom smještaja možete podržati rad stranice i time još više poboljšajte stranicu i njene funkcionalnosti.


  Ne zaboravi nas podržati i putem Google+, a možeš nam dati i Like preko Facebook-a.