Prijava u sustavRegistracija
Smještaj na moru Apartmani, sobe, studio apartmani Istra Kvarner Sjeverna Dalmacija Srednja Dalmacija Južna Dalmacija Besplatno oglašavanje smještaja

Current language / Trenutni jezik:

  • Croatian / Hrvatski

Available languages / Dostupni jezici:

Pronađite i ovo ljeto idealan smještaj na moru...
Posebna ponuda kredita za iznajmljivače apartmana

O nama

Dobro došli na stranice portala NajPutovanja.com


Ovaj dio portala namjenjen je oglašavanju privatnog smještaja, te pregledu i pretrazi kataloga privatnog smještaja na moru u nadi da će svima olakšati međusobni kontakt između oglašivača i posjetitelja koji su u potrazi za što kvalitetnijim i povoljnijim smještajem.


Portal NajPutovanja pokrenut je prvenstveno u svrhu informiranja i olakšavanja u donošenju odluke oko putovanja kako na domaće, tako i u inozemne destinacije.


Ovaj dio portala za oglašavanje privatnog smještaja na moru pokrenut je početkom 2012. godine, točnije u ožujku. Naš cilj je ponuditi vrhunsku uslugu za prikaz, pretragu i oglašavanje privatnog smještaja na moru koju ćemo stalno poboljšavati i usavršavati.


Također je bitno reći da je sama stranica još uvijek u razvoju, te svakim danom nudimo sve više opcija i mogućnosti. Zato ćemo uvijek rado poslušati svaki Vaš savjet, prijedlog ili kritiku, te ćemo pokušati sve uklopiti u jednu veliku cjelinu na obostranu radost oglašivača privatnog smještaja i posjetitelja koji su u potrazi za istim.Za sva dodatna pitanja obratite nam se preko kontakt obrasca.


Na kraju još samo da Vam poželimo dobar i kvalitetan odmor, te da pronađete svoj smještaj iz snova.