Pronađite i ovo ljeto idealan smještaj na moru...
Posebna ponuda kredita za iznajmljivače apartmana

Posebna ponuda kredita za iznajmljivače apartmana

Namjene kredita: Stambeni krediti za kupnju, izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju, popravak, dovršenje i opremanje stambenih objekata, za kupnju i komunalno uređenje građevinskih zemljišta.

Stojimo na raspolaganju i za zamjenu postojećeg stambenog kredita druge banke iz promjenjive u fiksnu kamatnu stopu.


Rok otplate: do 25 godina.


Kamatna stopa niska i fiksna za cijelo vrijeme otplate!


Način otplate kredita: u mjesečnim ratama uz mogućnost prijevremene otplate kredita bez naknada i bilo kakvih dodatnih troškova.


Interkalarna kamata: ne naplaćuje se.


Krediti su dostupni odmah i to uz posebne pogodnosti namijenjene samo Vama:

  • Umjesto Vas plaćamo trošak procjene za kunske kredite
  • Ne uvjetujemo prijenos primanja ili poslovanja.


Zatražite posebnu ponudu za Vas:Ponuda nije obvezujuća. Wüstenrot financijski savjetnik će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Popunjavanjem i slanjem upitnika dajem izričitu suglasnost i privolu Wüstenrot stambenoj štedionici da osobne podatke prikupljene putem ovog upitnika koristi u svrhu uspostavljanja kontakta, dostave promotivnih materijala i obavještavanja o svim svojim proizvodima i uslugama putem telefona, pošte ili e-maila te da prikupljene osobne podatke dalje obrađuje i raspolaže istima u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podaci se neće davati na korištenje trećim osobama, niti će se koristiti u svrhu drukčiju od ovdje navedene. Opoziv dane suglasnosti možete podnijeti u bilo kojem trenutku osobno u uredima Wüstenrot stambene štedionice, poštom na adresi Heinzelova 33a, Zagreb, ili putem e-mail adrese komitenti@wuestenrot.hr.