Prijava u sustavRegistracija
Smještaj na moru Apartmani, sobe, studio apartmani Istra Kvarner Sjeverna Dalmacija Srednja Dalmacija Južna Dalmacija Besplatno oglašavanje smještaja

Current language / Trenutni jezik:

  • Croatian / Hrvatski

Available languages / Dostupni jezici:

Pronađite i ovo ljeto idealan smještaj na moru...
Posebna ponuda kredita za iznajmljivače apartmana

Pregled smještaja za: Apartmani Dubrovnik, Južna Dalmacija, Hrvatska

 Mery Rooms

Lokacija: Hrvatska, Južna Dalmacija, (20000) Dubrovnik, Obala pape Ivana Pavla2 39

Osnovne informacije o objektu i podaci za direktan kontakt

Mery Rooms

Jezici kojima govori vlasnik: hrvatski

Internet stranica: meryroom.webs.com/

Online kontakt i rezervacije

Mery Rooms galerija fotografija

Opis objekta

Ako ste u potrazi za privatnu sobu ili apartman za vas i vaš odmor ili ljetovanje u blizini mnogih odredišta kao što su glavni autobusne stanice, p luke(trajekt Barri,Mljet..), restorana, supermarketa,stari grad ... mi smo tu za vas, 2 spavaće sobe iznajmljivanje jedne sobe bračni krevet + 1 jednostruki ležaj (ako je potrebna je još jedan ležaj) kupatila, hladnjak i poseban ulaz. Druga spavaća soba dva odvojena kreveta i krevet koja se proteže, kupaonica Nalazimo se u Gružu (Kantafig) preko puta glavnog autobusnog kolodvora (s kojeg ide i dolazi autobus iz zračne luke). Prvi restoran je udaljen samo 10m(cijene su pristupačne,poslužuju i doručak). U blizni se nalazi i pizzeria 20m od kuće, a tu je još i supermarket 20m udaljen. Pekara, pošta, apoteka, internet club, turistički ured udaljeni su 70m. Ako želite u stari grad ili plažu tamo ste za 20 min lagane šetnje obalom ( ili sa gradskim autobusom za 4-5min). Stanica za gradski autobus je preko puta kuće. Autobusa ima svako 5-10min( zadnji autobus iza dva ipo sata poslije ponoći a prvi ma ujutro u četri ipo sata). Luka Gruž je udaljena 40m od kuće( trajekt za Mljet,Barri..).

Pregled smještajnih jedinica za Mery Rooms, Dubrovnik


Soba Mery Room (S5+1)  - Smještaj za pet osoba plus jedan pomoćni ležaj

Cijena u sezoni: 55 €/noć

Cijena postsezona: 45 €/noć

Cijena predsezona: 36 €/noć

Opis smještajne jedinice

Ako ste u potrazi za privatnu sobu ili apartman za vas i vaš odmor ili ljetovanje u blizini mnogih odredišta kao što su glavni autobusne stanice, p luke(trajekt Barri,Mljet..), restorana, supermarketa,stari grad ... mi smo tu za vas, 2 spavaće sobe iznajmljivanje jedne sobe bračni krevet + 1 jednostruki ležaj (ako je potrebna je još jedan ležaj) kupatila, hladnjak i poseban ulaz. Druga spavaća soba dva odvojena kreveta i krevet koja se proteže, kupaonica Nalazimo se u Gružu (Kantafig) preko puta glavnog autobusnog kolodvora (s kojeg ide i dolazi autobus iz zračne luke). Prvi restoran je udaljen samo 10m(cijene su pristupačne,poslužuju i doručak). U blizni se nalazi i pizzeria 20m od kuće, a tu je još i supermarket 20m udaljen. Pekara, pošta, apoteka, internet club, turistički ured udaljeni su 70m. Ako želite u stari grad ili plažu tamo ste za 20 min lagane šetnje obalom ( ili sa gradskim autobusom za 4-5min). Stanica za gradski autobus je preko puta kuće. Autobusa ima svako 5-10min( zadnji autobus iza dva ipo sata poslije ponoći a prvi ma ujutro u četri ipo sata). Luka Gruž je udaljena 40m od kuće( trajekt za Mljet,Barri..). Cijena je od 15-25Eur po osobi ovisi o mjesecu dolaska ili o broju gostiju.

Detalji smještajne jedinice

Pogled na more

Klima

Hladnjak

Posteljina

Parking (nadoplata 10 €)

TV

Zamrzivač

Ručnici

Garaža

SAT

Štednjak za kuhanje

Perilica za rublje

Balkon

DVD

Mikrovalna pećnica

Kupaonica

Terasa

PC

Kuhalo za vodu

Sef

Pristup za invalide

Playstation

Perilica posuđa

Dječji krevetić

Roštilj / grill

Pristup internetu

Kuhinja

Držanje kućnih ljubimaca

Bazen

Radio

Grijanje

Dozvoljeno pušenje

Telefon

Minibar

Boravišna pristojba uključena u cijenu

Udaljenosti do značajnih mjesta od Mery Rooms, Dubrovnik

More 0 m

Sportske aktivnosti 0 m

Autobusna postaja 20 m

Benzinska stanica 0 m

Plaža 500 m

Ambulanta / doktor 0 m

Željeznička postaja 0 m

Diskoteka 0 m

Centar mjesta 700 m

Ljekarna 60 m

Zračna luka 0 m

Casino 0 m

Trgovina 20 m

Banka / bankomat 20 m

Luka / marina 30 m

Nacionalni park 0 m

Restoran 20 m

Pošta 30 m

Napomene vezane za dolazak i odlazak

Vrijeme odlazaka 9.00 u jutro

Plaćanje (napomene i mogućnosti)

Plaćanje u gotovini kune ili EUR

Direktan kontakt i online rezervacije Mery Rooms, DubrovnikSlanje poruke obavlja se direktno na e-mail adresu oglašivača, te evidentiramo svaku poruku kako se nebi dogodio gubitak sadržaja. Ukoliko šaljete poruku u druge svrhe osim za stupanje u kontakt s oglačivačem vezano uz dogovor oko dolaska, rezervaciju ili upit za informacije o objektu, činite prekršaj i zloupotrebu portala NajPutovanja.com, te kršite pravila korištenja.